top of page
IMG_20240107_162344.jpg

Fluisteringen van de Natuur

Eendaagse Stilte Retraite
Verwonder je over de Stilte in Jezelf

Beleef een dag vol ruimte en stilte. Weg van het dagelijks leven, samen in stilte. We nemen je mee in de energie van verwondering en stilte en samen openen we onze zintuigen. Ervaar. Je kunt heerlijk Zijn in en met deze prachtige natuurlijke plek. Jij bepaalt wat je doet in die stilte. Er is ruimte genoeg. Dit is een uitnodiging om ermee te spelen

Laat me je de weg wijzen

  • Lente Editie - Zondag 3 Maart


    109 euro

Verstil & Verwonder

Wat heb jij nodig om te leven vanuit jouw unieke essentie? Die neem je mee naar huis na deze bijzondere dag vol inzichten.

Op deze dag maak je contact met de natuur en met jezelf.

Er zal een geweldige lunch zijn die je zintuigen prikkelt.

We sluiten de dag af met een verbinding met elkaar, een vuurceremonie en sharing circle, waar we kunnen delen wat deze dag voor ons heeft gedaan.

_edited_edited.png

" De natuur kent en uit zichzelf volledig zoals ze is. Verstil en laat haar je de weg wijzen!"

De Locatie & Prijs

De Bronhoeve - Ossenwaard 14, 3945 PG Cothen, Nederland

De Bronhoeve is een prachtige locatie met een perceel van 1,65 hectare met prachtige oude hoogstamfruitbomen, waaronder diverse oude soorten appel-, pruimen-, peren- en kersenbomen.

Er is een klein bos aangeplant en rondom het huis liggen weilanden waar het gras in de zomer hoog kan groeien. Achter de hoeve loopt een hersteld jaagpad langs de Kromme Rijn.

Je investering voor deze dag is €109,- inclusief een mooie lunch.

WhatsApp Image 2023-08-19 at 12.21.26.jpg
Ik had vandaag het heerlijke vakantiegevoel dat ik normaal pas heb als ik minimaal twee weken op vakantie ben."

Deelnemer

Vrijdag 22 December:
Het Programma

09:30

Welkom - Als je wat eerder arriveert, kun je al in contact komen met de omgeving en de natuur.

10:00

Opening van de dag - Leer elkaar kennen en we vertellen je wat je voor de dag kunt verwachten.

10:30

Natuurbeleving - Gezamenlijke wandeling door het groen met Rosanna die je alles vertelt over de planten en kruiden die op De Bronhoeve groeien en wat hun betekenis en waarde is.

11:30

Ervaar de stilte in jezelf - Je krijgt alle tijd om over het terrein van De Bronhoeve te flaneren, in het gras te liggen, te beleven, te zijn. Geen telefoon, geen onderling contact, gewoon in het hier en nu zijn.

13:00

Silent Lunch - Wij maken een mooie, vegetarische lunch voor je klaar, waarbij al je zintuigen worden geprikkeld. We eten deze lunch in stilte. Je kunt je bord gewoon meenemen naar een plek waar je er in alle rust van kunt genieten

14:00

- Vervolg - Ervaar de stilte in jezelf - Wandel wat meer, tussen de boomgaarden of een stukje langs de Kromme Rijn. Ga lekker in het gras liggen of trek je binnen terug op een yogamat. Misschien wil je iets in je dagboek schrijven, voelen wat de stilte met je doet

16:00

Vuurceremonie en sharing circle - We doorbreken de stilte door samen in een kring rond het kampvuur te zitten. Er is ruimte om te delen wat er voor jou opkwam. Het mag, maar het hoeft niet. We geven de persoon die wil delen de ruimte om te delen, zonder onderbrekingen en reacties.

17:30

Afsluiting van de dag - We sluiten de dag en de kring af. Je kunt nog een half uur kletsen of rustig weggaan.

Heb je al Besloten?

Samen met Mirjam organiseer ik deze prachtige dag. Ze is een mooie warmhartige vrouw die als geen ander de ruimte kan vasthouden (holding space).

Als je nog vragen hebt, schroom dan niet om die te stellen. Stuur me simpelweg een mail en ik kom er zo snel mogelijk op terug.

Mirjam_Rosanna_Natuur.png
bottom of page