top of page
_MG_1962.jpg

Intuïtieve Energie Healings

Stel je open voor de puurheid die je in wezen bent en ontdek een rustgevende ruimtelijkheid.

Het leven in onze snelle wereld kan overweldigend zijn, omdat we emotionele en energetische bagage van anderen verzamelen en verborgen triggers het hoofd bieden. In plaats van te worstelen met deze lasten, laat los wat je niet langer dient en verbind je op een dieper niveau opnieuw met je ware zelf.


  • 55 euro

" Echte heling vindt plaats in het hart. Je komt daar door je met compassie open te stellen voor wat zich aandient. En geef het de ruimte om door je heen te stromen."

Deze sessie is voor jou

Je voelt je intuïtief aangetrokken tot het ontvangen van een healing.

Je hebt het gevoel dat je energieveld vol zit met gewicht en je verlangt naar meer ruimte en meer geaard te zijn.

Je wilt je op een dieper niveau openen voor jezelf, voor nieuwe mogelijkheden in je leven en je wilt je energie laten stromen.

Je wilt een leven ervaren dat lichter aanvoelt en je bent bereid het leven en de natuur vanuit je hart te benaderen.

Je staat open voor de mogelijkheden en heling die de natuur je kan bieden.

_MG_1985_edited.jpg

Na de Healing

Je voelt je misschien kalm en ontspannen.

Door meer verbonden te zijn met jezelf, ontstaat er een gevoel van helderheid.

Misschien voel je je lichter en vrijer. Alsof je bent opgetild en je licht een beetje op.

Misschien ontdek je meer over je ware zelf, inclusief je natuurlijke wijsheid en intuïtie.

In de dagen erna kan het helingsproces nog doorgaan, ervaar je misschien nieuwe inzichten of een verschuiving in je energie.

Super!
Hoe werkt het?

In het Kort

Samen checken we in op jouw energetisch systeem. Door in mijn eigen zelfhelende vermogen te staan, word je uitgenodigd om in jouw eigen zelfhelende vermogen te gaan staan. Binnen deze verbinding laten we oude, stagnerende energie die je niet meer dient los en nodigen we je eigen verstrooide (licht)energie van buitenaf terug in je systeem. De rest is intuïtief gebaseerd op de behoeften van je energiesysteem in dit moment. Daarna deel ik de inzichten die ik heb opgedaan over de onderwerpen en thema's die op dit moment in je energie spelen. Ook wat we hebben schoongemaakt en met welke kwaliteiten je energie is opgevuld. Er is tijd voor een kopje thee (indien op locatie) en om na te praten.

De Opties voor Healings

HEALING Opschonen van blokkades en verbinding maken met je ware zelf. Tijdens de Intuïtieve Healing checken we in op je energetisch systeem. Door in mijn zelfhelend vermogen te gaan staan, word je uitgenodigd om in je eigen zelfhelend vermogen te gaan staan. Binnen deze verbinding laten we oude, stagnerende energie die je niet dient los en nodigen we je eigen verstrooide lichtenergie van buitenaf terug in je systeem. De rest is intuïtief gebaseerd op de behoeften van jouw energiesysteem in dit moment. Deze sessie heelt je op een holistische wijze, op een dieper niveau en is geen medisch hulpmiddel. Het vergroot je bewustzijn, verzacht je en helpt je het leven te observeren en te accepteren zoals het is. De healing zelf duurt meestal tussen de 20 minuten en een uur. Dit is in het geval we elkaar persoonlijk ontmoeten. Dan hebben we ook tijd nodig voor uitleg en een praatje achteraf. Online kan de tijdsindicatie meer zijn richting de 20 minuten - 45 minuten in totaal.

Vind de Antwoorden op je Vragen

Praktische Zaken? Wanneer we elkaar zien, leg ik je aller uit over hoe de healing zal plaatsvinden. Je wordt gevraagd om zoveel mogelijk te ontspannen, in een ontspannen zittende houding. Ik zal rondlopen, soms met mijn ogen dicht, maar ik ben volledig aanwezig en responsief. Daarna hebben we een kort intuïtief gesprek (met thee wanneer op locatie) over de healing en bijzonderheden die naar voren kwamen tijdens de healing - als je daar behoefte in hebt.

Kom opdagen - dat is de eerste en belangrijkste stap. Dit is een commitment aan jezelf. Weet simpelweg dat je veilig en welkom bent. Je wordt gevraagd om te gaan zitten op een manier waarop jij je het prettigst voelt, waarbij je al je kleding gewoon aanhoudt. Hoe comfortabeler en meer op je gemak je bent, hoe meer jouw energiesysteem zich kan concentreren op de energie van de healing in plaats van om je "veilig" te houden.

Online of op Locatie? Afhankelijk van jouw voorkeur wordt de sessie gehouden bij een prachtig natuurlijke plaats zoals het theehuis bij Landhuis in de Stad (of Landgoed Amelisweerd of een andere groene locatie bij mooi weer) of in mijn huis, of online gebruik makend van Zoom of Jitsi Meet of zelfs een healing op afstand (we maken een afspraak en ik zal je achteraf bellen/een voice message sturen). Kies eenvoudig je opties tijdens je boeking.

Wat zijn de prijzen? Healing | Live op locatie | Eerste consult | € 117,- incl. BTW Healing | Online/Op afstand/Live op locatie | Regelmatig in-checken | €55,- incl. BTW Bij het uitchecken heb je de mogelijkheid om te kiezen voor contante betaling. Waarom is de eerste live healing duurder? Het eerste consult wil ik je graag persoonlijk zien, zodat ik een goed inzicht krijg in jouw energiesysteem en jouw persoonlijkheid. We krijgen ook de fysieke ervaring van de healing, die wordt sterker gevoeld dan wanneer we elkaar online ontmoeten of wanneer ik dit op afstand doe. Het fysieke gesprek neemt meer tijd in beslag en we gaan aan tafel met een kopje koffie of thee, geïnspireerd op jouw energiefrequentie. Er zijn ook lekkere snacks aanwezig. Deze sessie kan langer duren dan de sessies erna. Wellicht is deze enkele sessie genoeg voor jou en dan is dat helemaal prima. Misschien wil je wel vaker terugkomen, bijvoorbeeld het thema waar je mee kwam heeft nog extra aandacht nodig. In dat geval zal ik een lagere prijs vragen, zodat het je niet in de weg staat om terug te komen en het proces met mij voort te zetten.

_MG_2068.jpg

Heb je al Besloten?

Yes!

Als je nog vragen hebt, schroom dan niet om die te stellen. Stuur me simpelweg een mail en ik kom er zo snel mogelijk op terug.

_MG_2047.jpg
bottom of page