top of page
IntuitieveReading_RosannasGarden.JPG

Intuïtieve Readings

Ontdek je ware natuur. Krijg inzicht in je energiesysteem en overwin de uitdagingen van het leven.

Leer jezelf en de plek waar je op dit moment staat op een dieper niveau kennen. Ik lees je energie in beelden en verwoord wat ik zie, hoor, voel en ervaar in heldere, gegronde taal. Het geeft inzicht en heling, wat je daarna weer op weg helpt.

Deze reading kan een goed begin zijn om gemakkelijker contact te maken met je ware zelf, je natuurlijke wijsheid, je intuïtie, de natuur en anderen door duidelijkheid te krijgen over echte uitdagingen en persoonlijke kwaliteiten.

Cliënten aan het Woord

In een levensfase waarin ik veel aan zelfreflectie en analyse ben begonnen, schreef ik me in voor een reading omdat ik benieuwd was wat het zou onthullen. Rosanna creëerde tijdens de online reading een heel open en ontspannen sfeer en beschreef wat ze zag met heldere beelden. Ik voelde me vrij om te vragen om specifieke aspecten aan te scherpen ter verduidelijking, wat resulteerde in een interactieve sessie. Ik heb de reading ervaren als een leuke reis die me nieuwe vragen opleverde over mezelf, mijn gedrag en mijn onderliggende drijfveren. De reading is opgenomen en ik kijk ernaar uit om hem over een paar maanden opnieuw te bekijken."

Chris

Het leven is soms wazig

Je maakt grote vorderingen in je zelfontplooiing en je maakt stappen naar een nieuwe jij of een nieuw hoofdstuk in het leven. Het zou geweldig zijn om wat bevestiging en geruststelling te krijgen van een neutrale buitenstaander.

Er is een uitdaging of een levensthema dat aan je knaagt. En je kunt er maar niet de vinger op leggen, terwijl je diep van binnen weet dat je je beter gaat voelen als je daarin zou slagen.

Je voelt je wat overweldigd. Je hoofd wordt wazig van de opgebouwde zelfkennis, en nu is het moeilijk om duidelijk te zien wat er op dit moment voor jou toe doet. Je vraagt je misschien af "welke kant moet ik op?"

Je bent begonnen met het ontdekken van je intuïtie en bent vertrouwd geraakt met energiewerk. Je bent open-minded, je wilt je er wel aan wagen, maar "waar te beginnen?"

007.jpg

Na de Reading

Je zult een gevoel van helderheid hebben en een idee van waar je heen gaat, en het voelt goed.

Door meer verbonden te zijn met jezelf, is er een duidelijk gevoel van wat voor jou het belangrijkst is op dit moment.

Je voelt je op een diepe en diepgaande manier gezien en gehoord. Alsof je bent je een beetje oplicht.

Je ontdekt meer over je ware zelf, inclusief je natuurlijke wijsheid en intuïtie. Het zal je helpen om bij je volledige potentieel te kunnen komen.

Je krijgt duidelijkheid en houvast bij de uitdagingen waar je in je dagelijks leven mee te maken krijgt.

Geweldig!
Hoe werkt het?

In het kort

Samen checken we in op jouw energetisch systeem. Door eerst mijn energie te zuiveren en in een neutrale en hogere bewustzijnsstaat te komen, geef ik je heldere en bruikbare inzichten in je energiehuishouding en dagelijks functioneren. Binnen deze verbinding laten we ook oude, stagnerende energie los die je niet dient. De rest is intuïtief gebaseerd op jouw systeembehoeften op dit moment. Er is tijd voor een kopje thee (wanneer op locatie) en napraten.

De Opties voor Readings

READING - BASIS Een opbeurende ervaring, in verbinding met je ware zelf. Dit kan een mooie basis voor jou zijn om op voort te borduren, of een check-in na een eerdere reading om dieper op de kern in te gaan van je leven op dit moment. Tijdens deze sessie van 45 minuten check ik in met je spirituele energie en lees intuïtief wat er gezien wil worden. Dit kan in de symbolische vorm van een roos zijn, of een beeld zoals een scène via mijn innerlijke oog 'gezien'. De roos staat voor jou als persoon en de manier waarop je jezelf laat zien aan de wereld en de manier waarop je jezelf waarneemt. Geen enkele roos is hetzelfde en dus vertellen alle aspecten van de roos ons iets over jou en je relatie tot de buitenwereld en je eigen binnenwereld. Deze sessie wordt desgewenst opgenomen en daarna naar je verzonden.

READING - DEEP-DIVE Een opbeurende en versterkende ervaring, die je verbind met je ware natuur. Dit is een fijn startpunt voor een eerste reading bij mij. Hierin komen alle ins-en-outs aan bod van de kern essentie van jouw leven in het huidige moment. Een uitgebreide sessie waar je nog lang aan zal terugdenken. Tijdens deze 1,5 tot 2 uur durende sessie check ik in met jouw spirituele energie en lees intuïtief wat er gezien wil worden. Deze is meer gestructureerd, omdat het ook de reading van de symbolische vorm van een roos omvat. Geen enkele roos is hetzelfde en dus vertellen alle aspecten van de roos ons iets over jou en je relatie tot de buitenwereld en je eigen binnenwereld. Het zet de toon van een hoofdthema voor de reading. Dan checken we in met je aura, de beschermende energie om je heen en deel ik de beelden - als een scene met mijn innerlijk oog - met jou en wat ze ons over jou vertellen. Na een pauze tussendoor - het is veel informatie - gaan we verder naar de belangrijkste chakra's in je systeem. Ze geven ons inzicht in de hoofdthema's van de chakra's en hoe deze zich in je leven afspelen. Deze sessie wordt desgewenst opgenomen en daarna naar je verzonden.

BUSINESS READING Bekrachtigend verbinding maken met de essentie van je bedrijf. Tijdens deze sessie van 1 tot 1,5 uur check ik in met jouw spirituele energie en die van jouw bedrijf - ik lees intuïtief wat gezien wil worden. Deze is gestructureerd zoals de volledige reading ook is. We gaan in op vragen als: - Hoe is uw bedrijf verbonden met de visie? - Hoe is het bedrijf geworteld? - Wat is het doel en hoe kan het beter worden afgestemd op de kernwaarden? Je kunt ook je eigen thema meebrengen. Je kunt hierbij denken aan een Ouder-Kind Reading (u hoeft uw kind niet mee te nemen) of een Relatiereading (wederom hoef je die persoon niet mee te brengen, dit gaat over jou - het kan gaan over welke relatie dan ook). Deze sessie wordt desgewenst opgenomen en daarna naar je verzonden.

READINGS MET ANDERE THEMA'S Je kunt ook je eigen thema inbrengen. Je kunt hierbij denken aan een Ouder-Kind Reading (u hoeft uw kind niet mee te nemen) of een Relatiereading (wederom hoef je die persoon niet mee te brengen, dit gaat over jou - het kan gaan over welke relatie dan ook). Om dit type sessie te boeken, boek eenvoudigweg de 'Business Reading' of de 'Reading - Deep-Dive' en laat een verzoek achter in het opmerkingenveld bij het afrekenen Deze sessie wordt desgewenst opgenomen en daarna naar je verzonden.

Vind de Antwoorden op je Vragen

Wat is het Verschil tussen de Readings? De Reading - Basis eindigt na het aanraken van een hoofdthema en scherpe en heldere kerninzichten. Het is daarom een fijne, leuke en inzichtelijke start van jouw innerlijke reis. Een snelle hulp in de goede richting om je op weg te helpen. Of een mooie check-in nadat je al eerder een Deep-Dive De volledige Reading Deep-Dive - geeft je steeds diepere inzichten in je leven op het huidige moment en je energetische systeem. Dit is misschien geschikter als je voor het eerst een sessie bij me boekt. Of als je een verfijnder thema hebt waar je de vinger niet op kunt leggen. Het chakrasysteem is opgebouwd uit energiecentra die specifieke functies hebben en de inzichten uit deze onderdelen kunnen je een meer gedetailleerd inzicht geven in je persoonlijke uitdagingen. De andere optie is een themareading. Hier kun je een thema naar keuze inbrengen. Het kan een zakelijke reading zijn, een relatiereading of een ouder-kindreading. Je kunt ook je eigen thema inbrengen. Probeer mij altijd een e-mail te sturen vooraf of tijdens het boeken van een sessie dit te vermelden bij het afrekenen, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken die het beste bij uw vraag passen. Deze readings zijn altijd tussen de 1 uur en 1,5 uur.

Praktische Zaken? Tijdens het begin van de reading krijg je instructies over het reilen en zeilen van de reading. U wordt gevraagd om zoveel mogelijk te ontspannen, in een ontspannen zittende houding. Je kunt in de tussentijd iets drinken, dat is allemaal prima. Ik zal je achteraf een opname van de sessie toesturen, dus zorg er alsjeblieft voor dat je geen aantekeningen maakt, omdat dit je ertoe zal aanzetten te veel in je hoofd te zitten en daarmee de readingsessie te belemmert. Ik zal meestal zitten met mijn ogen dicht, maar ik ben volledig wakker en ontvankelijk. Als je wilt, kun je ook je ogen dicht houden en meegedijen op de beelden die ik omschrijf. Om het meeste uit de sessie te halen, vraag ik je naam - voor- en achternaam - omdat dit de beste manier is om toegang te krijgen tot je energie. Dus maak je geen zorgen als ik het veel vraag, ik ben je naam heus niet vergeten! Tussentijds is er een pauze, als je de 1,5 uur durende reading hebt geboekt. Daarna kunnen we een kort intuïtief gesprek voeren (met thee wanneer op locatie) over de reading en bijzonderheden in je leven als je daar zin in hebt. Anders nemen we afscheid en stuur ik je daarna de opname.

Wat wordt er van je Verwacht? Show up - dat is de eerste en belangrijkste stap, komen opdagen. Dit is een commitment naar jezelf toe. Weet dat je veilig en welkom bent. Je wordt verzocht te gaan zitten op een manier waarop je je het prettigst voelt. Hoe comfortabeler en meer op je gemak je bent, hoe gemakkelijker ik jouw energie kan lezen.

Online of op Locatie? Afhankelijk van jouw voorkeur wordt de sessie gehouden bij een prachtig natuurlijke plaats zoals het theehuis bij Landhuis in de Stad (of Landgoed Amelisweerd of een andere groene locatie bij mooi weer) of online gebruik makend van Zoom of Jitsi Meet. Kies eenvoudig je opties tijdens je boeking.

Wat zijn de Prijzen? Reading - Basis| Online | €75,- incl. btw Reading - Basis| Live op Locatie | €75,- incl. btw Reading - Deep-Dive | Online | €145,- incl. btw Reading - Deep-Dive | Live op Locatie | €145,- incl. btw Reading - Business | Online | €145,- incl. btw Reading - Business | Live op Locatie | €145,- incl. btw Reading - Thema | Online | €145,- incl. btw Reading - Thema | Live op Locatie | €145,- incl. btw

e09989_67c2543128714020a62259d1f22f6651~mv2.jpg

Heb je al Besloten?

Yes!

Als je nog vragen hebt, schroom dan niet om die te stellen. Stuur me simpelweg een mail en ik kom er zo snel mogelijk op terug.

IMG_20230308_103036_edited_edited.jpg
bottom of page