top of page
Rosanna looking into the camera

Over Mij

Hoi, mijn naam is Rosanna Denis (1991) en ik ben gefascineerd door het doel en de magische aard van het leven van mensen, dieren en planten. Ik ben geboren als een multipotentiaal, hooggevoelig persoon met een sterk innerlijk weten dat niet helemaal bij deze wereld paste. Na jarenlang nieuwsgierig en opgewonden intellectuele kennis in allerlei richtingen te hebben nagejaagd – ik had een bachelordiploma in Liberal Arts and Sciences met als hoofdvak Moleculaire Biologie, en een masterdiploma in Moleculaire en Cellulaire Levenswetenschappen aan de Universiteit van Utrecht – voelde ik me de empirische benadering zou beter aansluiten bij mijn diepe levensvragen. Dit leidde me naar de leer van de yogafilosofie, mijn eigen yoga asana-beoefening, waarbij ik mijn intuïtieve kennis en groei serieus nam, een prachtige intuïtie-opleiding volgde - met een graad in intuïtieve energie readings - en meer en meer mijn eigen levenspad volg. Ik word energetisch en spiritueel aangetrokken tot de natuur en begin steeds meer de prachtige kennis, wijsheid en hulpmiddelen te belichamen die de natuur met de wereld wil delen.

Mijn leven is een voortdurende ontdekkingstocht en momenteel onderzoek ik:

  • mijn ware aard vinden en het pad van mijn levensdoel bewandelen

  • intuïtief leven en vertrouwen op de stroom van het leven

  • hoe je op een moderne en gegronde manier dagelijks gemakkelijk verbinding kunt maken met de natuur

  • persoonlijke groei en introspectie

  • het onderzoeken van manieren om nieuwe natuur en overvloed te faciliteren in voedselbossen in combinatie met permacultuur

Je bent ontzettend welkom om me te vergezellen in mijn zoektocht! Je kunt mij volgen op deze website, via mijn nieuwsbrief, mijn podcast of op sociale media.


Laat mij je inzichten geven in je eigen spirituele reis met een reading of een healing, Munay-Ki of Reiki. Maak verbinding met jezelf en de natuur via kruiden (wildpluk)wandelingen of een stilteretraite.

Als je het gevoel hebt dat je contact wilt opnemen, doe dat dan zeker! Daar kijk ik enorm naar uit.

Visie

De wereld die ik voor me zie is mooi, verwelkomend, hartverwarmend – het klinkt magisch. Ik hoor de roep van de natuur die ik ‘nieuwe natuur’ noem. Het wil ons de weg wijzen, op een dieper, betekenisvol niveau met ons verbinden. De roep klinkt luider dan ooit tevoren in deze tijd van afgescheidenheid. Deze visie van een diep verbonden wereld bestaat uit steden, dorpen en gemeenschappen die verweven zijn met bossen en natuur. We kunnen dit bereiken door al het magische dat het leven nu te bieden heeft te verkennen, wat alleen mogelijk is als we volledig aanwezig kunnen zijn bij onszelf, bij alles wat we zijn en bij al het leven, of we het nu leuk vinden of niet. Extreem eenvoudig en toch zeer uitdagend in ons snelle en digitale leven, vol afleidingen en uitnodigingen om over alles en iedereen te oordelen.
                Het bereiken van deze bloeiende wereld zal voor velen van ons een snelle opleiding in levenslessen vergen,
waarbij we ons ware zelf zullen moeten vinden, begrijpen en uiten - en ruimte moeten geven aan anderen om hetzelfde te doen. Zoals elke plant in het bos hebben we allemaal ons doel in het leven en de harmonie en overvloedige stroom van het leven kan worden gevonden als we ons doel allemaal koesteren en ten volle benutten. Je kunt nu beginnen door te luisteren naar je innerlijke stem, ook al lijkt het nergens op te slaan volgens je kritische hoofd.

 

Nou..., wat zegt het tegen je?

Image captured from under a tree, Rosanna standing near and overlooking a field of grass and a city
_MG_1985_edited.jpg

Missie

Ik ben hier om te helpen een prachtige wereld te creëren, gebaseerd op diepe verbindingen tussen mensen en de natuur op hogere bewustzijnsniveaus. Uiteraard alleen voor zover ik er zelf bij kan. Aan de ene kant doe ik dit door mijn ware aard te verkennen, op weg naar het accepteren van mijn volledige zelf zoals ik ben, zodat ik kan ZIJN en in mijn ware kracht kan stappen. Het andere deel is het creëren van een gastvrije ruimte met ‘nieuwe natuur’ en een voedselbos, om mensen een echte natuurbeleving te bieden. Ik nodig je uit op mijn reis, om je hopelijk te inspireren om je eigen innerlijke licht te vinden, je volledige potentieel te omarmen en je ware aard te leven, zodat ook jij anderen van dienst kunt zijn.

bottom of page