top of page

Rosanna's Garden

Verken een nieuwe natuur, ontdek jouw waarheid, geniet van het leven en vind diepere verbindingen.

K10e Dimensie Art

008_edited.jpg

Welkom in de 'Garden'

Hi, ik ben Rosanna!

Ik help natuurlijk bewuste, sensitieve mensen om met hun natuurlijke wijsheid en diepe zelfkennis te verbinden door middel van intuïtie en ervaring.

De 'tuin' is een symbolische verkenning van onze verbinding met onszelf, anderen en de natuur. Het vertegenwoordigt mijn visie van een nieuwe wereld waar overvloed en samenwerking gedijen.

Deze ruimte biedt inspiratie, hulpmiddelen en begeleiding om je te helpen opnieuw contact te maken met je natuurlijke wijsheid en diepe verbindingen met anderen en de natuur.

Keer terug naar je ware natuur en geniet onderweg van je reis!

Diensten

Hier vind je inzichtelijke intuïtieve energie readings en ontspannende healingsessies aan om je te helpen bij je natuurlijke innerlijke wijsheid te komen. Of doe mee aan inspirerende en wonderlijke kruiden & natuur wandelingen of kom helemaal tot rust tijdens een stilte retraite. Ik kan je helpen op een geweldige reis van persoonlijke groei en transformatie.

Begin vandaag je reis en ontdek magie in jezelf!

Ervaringen van Anderen

Ik heb recentelijk een reading/healing door Rosanna laten doen. Ik ben onder de indruk van haar vermogen om te 'zien'. Ze had haarfijn door waar mijn pijnpunten zaten, waardoor ik ze goed kon doorvoelen en samen konden we ze loslaten of transformeren. Rosanna is een hele prettige zachte en ook krachtige persoon, die in staat was om mij diepe inzichten te geven en het gevoel dat ik een aantal oude dingen nu achter me kan laten. Dankjewel!! <3"

Mirjam van Ruth

Inspiratie

De Rosanna's Garden Podcast gaat over diepe en kwetsbare inzichten over het leven en mijn diepe verbondenheid met de natuur. En bonus! Soms vind je een gratis visualisatiemeditatie.

2.png

#2.

Hoogsensitiviteit als Overlevingsstrategie: De regie over je leven terugnemen

#3.

Het Donker en het Licht

en de Boodschap van de Meidoorn

#5.

Verlatingsangst en Dissociatie:

Hoe wij bang zijn om onszelf te verlaten

Join the Movement.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in Rosanna's Garden.

bottom of page